Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Helt unik strandeiendom til salgs

Med det stadig økende stress nivået som samfunnet legger på våre skuldre har vi alle behov for å stoppe opp, tenke ting igjennom og ta et dypt dust iblant. Og noen ganger har vi behov for å pakke kofferten og reise bort en ukes tid eller to for å kunne trekke pusten dypt igjen. Iblant har vi behov for å trekke oss tilbake til et stille, vakkert sted hvor komfort, privatliv og avslapning er fokuset. Hva med en helt unik strandeiendom til salgs?

Utsikt over en av denne strandeiendommens flotte strender. Foto tatt ved hengekøyen.
En av strendene eiendommen har å by på – utsikt fra hengekøyen
Bilde av Krogsveen

Ditt egen strandeiendom paradis

Men hvordan ville det vært dersom det stedet du ønsker å dra, hadde vært ditt eget hjem? Kunne det vært mulig? Vel, så nært du kan komme Paradis i Norge – denne eiendommen kom nylig opp for salg! Og denne typen steder er en sjeldenhet på markedet. Denne strandeiendommen har vært i samme families eie i over 180 år. Beliggende i Sør-Norge, denne eiendommen byr på mer enn 500m sjø-/strandlinje. Den har brygge, sjøbu og flere små privat beliggende strender langs eiendommen. For den som ønsker seg en spasertur i naturen kan eiendommen by på 96000 m2 med variert terreng, jorder, skog og små fjelltopper. Og skulle du føle for å dele dette lille paradiset med en firbeint venn eller to, så finner du også en stall med fem stallbokser og et salrom her. To av de fem stallboksene har vært brukt for høns og er godt innegjerdet for det formålet.

Strandliv på denne unike strandeiendommen! Her kan du kose deg blant holmer og skjær.
Blant holmer og skjær på en unik strandeiendom – vil du nyte sommerdagene her?
Bilde av Krogsveen

Du trenger faktisk ikke forlate paradis noen gang!

Høres for godt ut til å være sant? Vel, det er mer! Du får kanskje lyst til å skape din egen arbeidsplass så du aldri trenger å forlate ditt lille paradis igjen? Da vil du se at denne eiendommen tilbyr en relativt ny låve ferdig innredet med kontor og sveivereoler med stor lagringskapasitet. Den har tidligere vært brukt som lager for nettbutikk, men har mange forskjellige bruksmuligheter. Under denne etasjen fins det en dobbel garasje (med plass til en tredje bil med et squeeze) og et verksted med samme størrelse.

Fra låvekontoret er det kun få meter til det gamle, hvite gårdshuset i tre. Huset ble først bygd i 1872 med ble totalrenovert i år 2000 med litt oppussing i 2022. Deler av veggene på kjøkkenet og i stuen har fortsatt de gamle tømmerveggene og det fins flere gamle, godt bevarte detaljer fra det gamle huset rundt forbi. Huset har fire soverom og romslig plass på både stue og kjøkken samt hele fem vedovner av forskjellige slag fordelt på tre etasjer. En av disse ovnene er en original, gammel bakerovn som ligger i kjelleren ved siden av baren.

Gårdshusets stue med gamle, originale tømmervegger. Dette er kun en av de mange detaljene som gjør denne strandeiendommen så unik.
Stue med gamle, originale tømmervegger og utsikt over Bufjorden
Bilde av Krogsveen

Selvforsynt fra hage, skog og sjø

På terrassen kan du nyte utsikten over fjorden foran deg. Gressplenene er klare for lekende barn, oppsett av party telt eller kanskje bare stillemeditasjon. Hagen har også epletrær og et morelltre og plass nok til å dyrke hva du enn måtte ønske. I umiddelbar avstand fra huset finner du viltvoksende blåbær, kantareller og andre typer sopp, bjørnebær, bringebær, markjordbær samt mye mer. Og er du den typen som like å være selvforsynt kan du også ta båten ut fra bryggen for å fiske i fjorden. Her kan du få mange typer fisk som for eksempel makrell og sjøørret samt krabber og hummer. Og for å ta det hele enda et steg lenger – med denne eiendommen får du også del i den lokale jakten av rådyr, hjort og elg.

Et av badene i gårdshuset. Her finner du dusj, hjernebadekar og en stilfull baderomsinnredning i tre.
Fliselagt bad med badekar, dusj og stilfullt tremøblement
Bilde av Krogsveen

Det er sjeldent å se en så mangfoldig og unik strandeiendom til salgs med så mange muligheter som denne, de kommer sjeldent på markedet. Men nå har du sjansen. For den flotte prisen av kr19,500,000,- kan denne eiendommen bli din. Du kan kontakte megleren, Eivind Bjorå ved Krogsveen for nærmere detaljer og avtale visning. Flere detaljer og bilder av denne helt spektakulære strandeiendommen finner du her.

Skaff deg ditt helt eget Paradis på Sørlandet – denne strandeiendommen er for salg nå, men kommer ikke til å bli det lenge!

Oversikt over deler av strandeiendommen med Bufjorden i forkant og Homborsund fyr i bakgrunnen
Bilde av Krogsveen

En strandeiendom til salgs – en unik mulighet til å ta et veldig godt livsstils valg.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar